Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Supravieţuitor al accidentului aviatic de la Medellin, portarul Follmann a marcat un gol într-o partidă caritabilă

www.agerpres.ro
Chapecoense

Portarul Jackson Follmann, supravieţuitor al accidentului aviatic de la Medellin, în care a fost implicată aeronava ce transporta echipa Chapecoense, a marcat un gol într-o partidă caritabilă, organizată pentru victimele tragediei din urmă cu un an, informează marca.com. Follmann, care şi-a pierdut o parte a piciorului drept în accident, a nu a evoluat pe postul său de portar, ci pe cel de jucător de câmp. El a marcat după o pasă primită de la un alt supravieţuitor, Alan Ruschel. Goalkeeper-ul a avut şi puterea să glumească pe teren, când a mimat crampe musculare la proteza pe care o poartă.

Antrenorul formaţiei Chapecoense, Caio Junior, şi 19 dintre fotbaliştii săi au decedat, la 29 noiembrie 2016, după ce aeronava care îi transporta la Medellin s-a prăbuşit în apropierea oraşului columbian. Lotul echipei braziliene se îndrepta spre Medellin pentru meciul cu Atletico Nacional, din prima manşă a finalei Cupei Americii de Sud (echivalentul sud-american al Ligii Europa).

Şase din cele 77 de persoane care se aflau în avion au supravieţuit: trei fotbalişti, portarul Jackson Ragnar Follmann, fundaşii Helio Hermito Zampier Neto şi Alan Luciano Ruschel, jurnalistul Rafael Henzel, însoţitoarea de bord Jimena Suarez şi tehnicianul de zbor Erwin Tumiri, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.