Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Supriză în Portugalia:Villas-Boas candidează la preşedinţia clubului FC Porto

reuters.com
fc porto cupa ligii

Antrenorul Andre Villas-Boas şi-a lansat, miercuri seară, candidatura la preşedinţia clubului FC Porto, cu care a câştigat Europa League în 2011 şi care este condus de peste 40 de ani de principalii oameni forte din fotbalul portughez, informează AFP.

"Sunt candidat le preşedinţia FC Porto", a anunţat Andre Villas-Boas cu ocazia prezentării candidaturii sale, conform Agerpres.

Antrenorul de 46 de ani, aflat fără echipă după plecarea de la Olympique Marseille, în februarie 2021, şi-a oficializat intenţia de a candida pentru fotoliul de preşedinte al lui FC Porto, care va fi ales prin votul "socios", după toate probabilităţile în aprilie.

Clubul din nordul Portugaliei este condus din aprilie 1982 de Jorge Nuno Pinto da Costa, în vârstă de 86 de ani şi al cărui parcurs se asociază cu creşterea în valoare a lui FC Porto şi cu o oarecare hegemonie în faţa marilor rivale din fotbalul lusitan, Benfica Lisabona şi Sporting Lisabona.

Fost discipol al lui Jose Mourinho, Villas-Boas a antrenat echipa din oraşul natal timp de un sezon, 2010-2011, dar a obţinut tripla campionat-cupă-Europa League. El a mai antrenat în Premier League, pe Chelsea şi Tottenham, cucerind apoi un titlu de campion al Rusiei cu Zenit Sankt Petersburg.

Înainte de a ocupa banca tehnică a lui Olympique Marseille, el a antrenat formaţia chineză Shanghai SIPG.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.