Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriza anunţată de Dacia/ VIDEO

cyd.ro
dacia

Dacia anunță că transmisia robotizată Easy-R poate fi comandată și în România. În plus, Dacia anunță lansarea versiunii Prestige și pentru modelele Logan MCV și Sandero.

Începând din luna iunie, Dacia va oferi clienților din România transmisia robotizată Easy-R. Aceasta are 5 trepte pe motorizarea TCe 90 și 6 trepte pe unitatea 1.5 dCi 90 și va fi disponibilă alături de sistemul Stop & Start.

Cutia de viteze Easy-R este disponibilă, din luna iunie, pe versiunile Laureate şi Prestige ale modelelor Logan, Logan MCV și Sandero, precum și pe Sandero Stepway. Suma suplimentară pe trebuie achitată de cei care îşi doresc o astfel de cutie va fi de 500 de euro.

Cutia Easy-R dispune de două moduri de funcționare: Drive sau Manual, explică auto-bild.ro. În modul Drive, schimbarea treptelor de viteză este realizată de calculator, pe baza informațiilor referitoare la condițiile de rulare, cum ar fi turația motorului, viteza de deplasare, stilul de condus al șoferului, etc. În modul Manual, şoferul decide singur momentul schimbării treptelor de viteză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.