Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZA Cine sunt marii finaliști la X Factor/ video

x factor

Marea Finală X Factor va aduce pe scena show-ului patru concurenţi care vor face dovada talentului lor duminică, 27 decembrie, în direct de la ora 20.30. Un show plin de spectacol şi culoare, emoţie la cele mai înalte cote şi momente surprinzătoare pregătite de concurenţi, dar şi de invitaţii speciali ai serii, toate vor oferi telespectatorilor Antena 1 o Finală de nota 10.

Cei 4 finalişti din acest sezon vor avea acum ocazia să cânte alături de mentorii lor, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Marele învingător, ales în urma voturilor telespectatorilor (SMS 1313), va pleca acasă cu premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro, şi toate premisele pentru o carieră de succes în muzică. Cei patru între care se va da lupta finală sunt mai pregătiţi ca oricând să cânte şi să încânte din nou:

B52, bombardierul muzical, trio-ul format dintr-o fată minunată şi doi băieţi care o completează perfect, a cucerit tot ce putea fi cucerit până acum şi a arătat că merită să fie în Finală:

 

Bravissimo, nouă oameni care au uns pe suflet publicul cu fiecare apariţie a lor, nouă muzicieni desăvârşiţi care ştiu să înveselească sau să emoţioneze până la lacrimi atunci când îşi unesc vocile.

Xenia Chitoroagă, puştoaica din Republica Moldova salvată de public şi readusă în Galele live de voturile acestuia, arată cu fiecare apariţie pe scenă cât de repede şi de bine evoluează;

Florin Răduţă, o Cenuşăreasă la masculin, un copil cu o viaţă grea, dar un talent uriaş, care mai are încă multe de arătat.

Seara de vineri parcă a fost mai plină de bucurie ca oricând, chiar dacă o parte dintre concurenți nu au intrat în finală. Până și jurații au fost mai darnici în complimente și laude. Efervenscentul Horia Brenciu a făcut pe Moș Crăciun și le-a dăruit prezentatorilor Răzvan și Dani câte un tablou, în vreme ce Deliei i-a adus două pachete gustoase cu ciorbă de burtă și zeamă de varză, iar lui Ștefan Bănică o mascotă cu celebrul Darth Vader, personajul din „Războiul Stelelor”. Dincolo de glume, Horia s-a emoționat profund atunci când a ascultat colinde și când le-a mărturisit tuturor că în sală se află soția și fiicele sale, dar și tatăl lui.

Invitatul serii, Gabriel Cotabiță, a adus și el magie pe scena X Factor. El a trăit recent un miracol, pe care acum îl dăruiește tuturor celor care se bucură de muzica sa. Cunoscuta „Noapte albastră” a fost cadoul X Factor pentru toți telespectatorii care au urmărit show-ul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.