Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză de PROPORȚII - Analistul Alex Coita și fostul ministru Ilan Laufer își fac partid! Anunțul făcut de Ziua Națională

captura Antena 3
Alexandru Coita

Anunț surpriză pe scena politică - mai apare un partid! Analistul Alexandru Coita și fostul ministru Ilan Laufer anunță pe Facebook că își vor face partid. „Am decis să fondez o nouă mișcare politică care se adresează tuturor oamenilor onești, patrioți și lucizi care vor să ofere un viitor mai bun acestei țări”, scrie Coita. La rândul său, Ilan Laufer spune că „#mieimipasa și cred cu tărie că a sosit momentul sa reaprindem flacăra speranței în România, am decis sa fondez o nouă mișcare politica / un Start-Up care se adresează tuturor românilor care vor să ofere un viitor mai bun acestei țări”.

„Bună dimineața, România!

Azi, de Ziua Națională, vreau să transmit un mesaj tuturor românilor care cred în viitorul acestei țări binecuvântate, care sunt dezamăgiți și sătui de lozinci, de ipocrizie, de adevăruri trunchiate, de lipsa unei viziuni și de promovarea unor interese meschine.

Este un mesaj pe care mulți dintre voi îl așteaptă de luni bune.

Astăzi a venit momentul!

Am decis să fondez o nouă mișcare politică care se adresează tuturor oamenilor onești, patrioți și lucizi care vor să ofere un viitor mai bun acestei țări.

Energia tinereții, împreună cu experiența celor trecuți prin multe lupte, dar care nu au încetat să creadă în România, pot reda acestei țări locul pe care îl merită. Este un proiect care se adresează tuturor, oameni noi și vechi, indiferent de apartenența politică, cât timp ni se alătură cu inima curată și cu dorința de a face bine.

A venit momentul să reaprindem flacăra speranței în România!

Să punem capăt dezbinării și să ne UNIM în jurul idealului unei țări puternice, respectate și prospere în care să domnească dreptatea!

Să avem curajul să scriem o nouă pagină din istoria acestei țări și să înlocuim sloganurile cu PROIECTE!

Să respingem naționalismul, dar să ne recâștigăm IDENTITATEA NAȚIONALĂ și să îmbrățișăm simbolurile și valorile care sunt piatra de temelie a României de azi!

Să deschidem porțile țării pentru milioanele de oameni, la fel de ROMÂNI ca noi, pe care greutățile vieții i-au împins pe greul drum al străinătății!

Să reconstruim CAPITALUL AUTOHTON și să scriem un nou contract național cu INVESTITORII STRĂINI, care să ne aducă și nouă și lor beneficii mai mari!

Să respingem izolarea internațională și să călcăm apăsat, cu fruntea sus, ALĂTURI de partenerii României, și nu în urma lor!

Să transformăm țara noastră într-un LIDER REGIONAL și un actor important în Europa și în lume!

Vă chem să veniți alături de noi pentru a da un RESTART acestei țări și de a reporni motoarele României noastre!

În zilele următoare vor urma mai multe detalii privind proiectul politic pe care îl lansăm astăzi.

Până atunci, să ne unim cu toții și să strigăm din toate piepturile LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, ROMÂNI!”, scrie Coita.

Ludovic Orban, mesaj de Ziua Națională: 'Avem acum şansa reală să schimbăm lucrurile în bine'

„La multi ani Romania!
Dragi prieteni, dragi romani, dragi patrioti!

Cu prilejul zilei nationale ,care semnifica cel mai important moment din istoria moderna a Romaniei, dar si un simbol national al curajului, vointei, determinarii, puterii de sacrificiu si al dragostei de tara, transmit un mesaj tuturor romanilor care cred in viitorul tarii noastre si al bogatiei poporului roman, care sunt dezamagiti si satui de minciuna, de manipulare, de ipocrizie,de lozinci ieftine, de lipsa viziunii si de lipsa unui proiect de tara.

Pentru ca #mieimipasa si cred cu tarie ca a sosit momentul sa reaprindem flacara speranței în România, am decis sa fondez o noua miscare politica / un Start-Up care se adresează tuturor romanilor care vor să ofere un viitor mai bun acestei tari.

Ma adresez tuturor romanilor care nu au incetat sa creada in Romania, voi puteti reda acestei tari locul pe care il merita, atat la nivel european cat si la nivel global . Proiectul se adresează tuturor, oamenilor noi și vechi, indiferent de apartenența politică, cât timp ni se alătură cu inima curata.

Sa punem capat dezbinarii și sa ne UNIM în jurul idealului unei țari puternice, respectate și prospere în care sa domneasca dreptatea!
Sa avem curajul sa scriem o noua pagina din istoria acestei țari și sa înlocuim sloganurile cu PROIECTE!
Sa ne recaștigam IDENTITATEA NAȚIONALĂ și sa îmbrățisam simbolurile și valorile care sunt piatra de temelie a Romaniei de azi!
Sa deschidem porțile tarii pentru milioanele de oameni, la fel de ROMÂNI ca noi, pe care greutațile vieții i-au împins pe greul drum al strainatații!
Sa reconstruim CAPITALUL AUTOHTON și sa scriem un nou contract național cu INVESTITORII STRĂINI, care să ne aducă și nouă și lor beneficii mai mari!
Sa respingem izolarea internaționala și să călcăm apăsat, cu fruntea sus, ALĂTURI de partenerii Romaniei și nu în urma lor!
Sa transformam țara noastra într-un LIDER REGIONAL și un actor important în Europa și în lume!

Va chem să veniți alături de noi pentru a da un RESTART acestei țari și de a reporni motoarele României noastre!
În zilele următoare vor urma mai multe detalii privind proiectul politic pe care îl lansăm astăzi. Până atunci, vă rog să ne unim cu toții și să strigăm din toate piepturile LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, ROMÂNI!”, este mesajul postat și de Laufer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.