Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză de proporţii la judecătorie. Becali, decizie INCREDIBILĂ

fanatik.ro
victor giovani gigi becali

Surpriza momentului vine de la Judecătoria Sectorului 4. Fostul impresar Victor Becali, condamnat, în 2014, la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul Transferurilor, rămâne în penitenciar după ce şi-a retras cererea de eliberare condiţionată depusă la Judecătoria Sectorului 4. Aceasta a fost cea de-a treia cerere de eliberare depusă de Victor Becali, scrie ziarul ADEVĂRUL.

"Ia act de retragerea cererii de liberare condiţionată, formulată de petentul condamnat Becali Victor. În baza art. 275 alin. 2 Cpp, obligă petentul condamnat la 150 lei cheltuieli judiciare avansate de stat. Onorariul apărătorului din oficiu al petentului condamnat se avansează din fondul Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare", se arată în minuta Judecătorii Sectorului 4 .

În ianuarie 2016, Tribunalul Constanţa a admis contestaţia formulată de procurorii anticorupţie împotriva deciziei dispuse, în luna decembrie, de Judecătoria Medgidia, potrivit căreia Victor Becali putea fi liberat condiţionat. Instanţa a mai decis că Victor Becali mai poate formula o nouă cerere de eliberare condiţionată după 20 iunie.

În 6 decembrie 2016, Judecătoria Medgidia a admis, cererea de eliberare condiţionată depusă de Victor Becali, condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul Transferurilor, însă decizia instanţei nu a fost definitivă. Victor Becali a executat cea mai mare parte din condamnare la Penitenciarul Poarta Albă.

De cealaltă parte, fratele său, Ioan Becali a fost  liberat condiţionat din închisoare în septembrie 2016, printr-o decizie a Tribunalului Ilfov. Giovani Becali a executat doi ani şi jumătate din pedeapsa de şase ani şi patru luni de închisoare.

Citeşte şi: Percheziții de AMPLOARE în Capitală și 4 județe din țară: Prejudiciu URIAȘ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.