Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză! Decizia luată de Aryna Sabalenka după moartea iubitului ei

Arinei Sabalenka iubit

Aryna Sabalenka intenționează să joace la Miami Open după moartea iubitului ei, fostul jucător de hochei pe gheață Konstantin Koltsov.

Koltsov, care a reprezentat Belarusul la Jocurile Olimpice de iarnă din 2002 și 2010, a murit la vârsta de 42 de ani, conform BBC.

Turneul de tenis WTA 1.000 de la Miami (Florida) a debutat marţi cu susţinerea manifestată de către jucătoarele din circuit pentru belarusa Arina Sabalaneka, care intenţionează să dispute competiţia în ciuda decesului partenerului său, fostul hocheist Konstantin Kolţov, au anunţat organizatorii, citaţi de AFP, conform AGERPRES.

Arina Sabalenka, nr. 2 mondial şi dublă câştigătoare a titlului la Australian Open, în vârstă de 25 de ani, s-a antrenat marţi după-amiază pe terenurile din Miami, iar organizatorii au anunţat că jucătoarea nu a cerut să fie retrasă de pe tabloul principal, având "intenţia de a juca".

Jucătoarea belarusă, care se pregăteşte frecvent la Miami, unde deţine şi o proprietate, nu a dorit să facă vreun comentariu după anunţul decesului partenerului său.

"Am auzit cu toţii ce s-a întâmplat noaptea trecută, am văzut ştirile de dimineaţă şi este teribil. Tot ce putem face este să o susţinem", a afirmat americanca Jessica Pegula (nr. 5 mondial).

"Este o veste care ne-a întristat teribil", a comentat, la rândul ei, daneza Caroline Wozniacki, după victoria din primul său meci, cu jucătoarea franceză Clara Burel (6-1, 6-4).

"O ador pe Arina, este o persoana minunată. Îmi pot imagina ce simte", a mai spus Wozniacki.

Sabalenka urmează să joace joi cu spanioloaica Paula Badosa

Scutită de primul tur, ca toţi capii de serie, Sabalenka urmează să joace joi cu spanioloaica Paula Badosa.

"Am vorbit mult cu ea, încă de dimineaţă. Ştiu exact prin ce trece", a spus Badosa, prietenă belarusei, într-o conferinţă de presă.

Badosa a învins-o pe Simona Halep (1-6, 6-4, 6-3), marţi, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 8.770.480 de dolari, la revenirea româncei în circuitul profesionist, după o absenţă de mai bine de un an şi jumătate.

Fostul hocheist belarus Konstantin Kolţov, partenerul Arinei Sabalenka, a încetat din viaţă la vârsta de 42 de ani, conform anunţului făcut marţi de Federaţia belarusă de hochei pe gheaţă. Conform primelor date ale anchetei poliţiei din comitatul Miami-Dade, în Florida, sinuciderea ar fi cauza probabilă a morţii.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.