Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriza din testamentul lui Pele - Cine ar putea primi o parte din averea legendei braziliene

Pele

Legendarul fotbalist brazilian Pele, decedat pe 29 decembrie la vârsta de 82 de ani, în urma unui cancer, a lăsat în testamentul său 30 la sută din bunuri văduvei sale şi a menţionat o altă femeie, o fiică nerecunoscută de marele jucător, conform avocatului fostei soţii, citat de AFP.

"Regele Pele" a specificat în testamentul său că a treia şi ultima sa soţie, Marcia Cibele Aoki, va rămâne cu 30 la sută din bunurile sale, printre care "obligatoriu" casa în care locuiau la Guaruja, o staţiune balneară din Sao Paulo, a declarat, marţi, avocatul văduvei lui Pele, Luiz Kignel.

Moştenirea clientei sale cuprinde această reşedinţă, alte bunuri imobiliare şi o participaţie la marca înregistrată Pele, a explicat avocatul, care precizează că inventarul complet al bunurilor nu a fost încă realizat şi, în consecinţă, valoarea totală a masei succesorale nu este cunoscută.

Avocatul a adăugat că testamentul triplului campion mondial menţionează posibilitatea ca Pele să aibă o fiică nerecunoscută care ar avea dreptul la o parte din 70 la sută din bunurile rămase şi supuse succesiunii, care au fost rezervate celorlalţi şapte copii ai fostului mare jucător.

 

Fiica nerecunoscută și testul ADN



Avocatul a indicat eventualitatea existenţei unei alte fiice, a cărei recunoaştere va depinde de un test ADN, care însă nu a putut fi efectuat lui Pele din cauza pandemiei şi a stării sale de sănătate.

"Femeia în cauză este o braziliancă, care solicită să fie recunoscută drept fiică a lui Pele şi despre care nu ştim mare lucru, dacă a sesizat deja justiţia pentru o recunoaştere a paternităţii", a adăugat avocatul.

În septembrie 2022, un tribunal din Sao Paulo i-a ordonat lui Pele să se supună unui test ADN, conform site-ului G1. Femeia în cauză ar fi al optulea copil al legendarului fotbalist, care a fost căsătorit de trei ori şi a recunoscut oficial şapte copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.