Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ! Funeriu, 'apreciativ' cu Dăncilă, după întâlnirea cu principesa Margareta: 'În sfârșit s-a văzut cu cineva de nivelul ei'

daniel funeriu

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, comentează în stilul său caracteristic întrevederea pe care a avut-o vineri premierul Viorica Dăncilă cu reprezentanții Casei Regale, Custodele Coroanei române, Margareta, şi Principele Radu al României.

„În sfârşit premierul s-a întâlnit cu cineva de nivelul său. Două adevărate cucoane.”, scrie Funeriu, pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a fost primită, vineri, la Palatul Elisabeta, de Custodele Coroanei române, Margareta, şi Principele Radu al României, pentru a participa la un prânz de lucru.

Mişcare de forţă a UE: Buget URIAŞ pentru combaterea terorismului

Premierul a fost întâmpinat de reprezentanţii Casei Regale la intrarea în Palatul Elisabeta şi le-a adresat acestora un scurt mesaj.

'În calitate de premier vă mulţumesc pentru reperul moral şi îndemnurile pe care ce fiecare dată le adresaţi românilor şi nu numai', a transmis premierul Viorica Dăncilă.

Nu este prima dată când fostul ministru folosește apelativul „cucoană” pentru a i se adresa Principesei Margareta. În decembrie anul trecut, imediat după moartea Regelui Mihai, Daniel Funeriu a criticat-o pe Principesa Margareta, reproşându-i că nu a făcut nimic pentru Săvârşin „în afară de a-i exploata frumuseţile”.

„Cucoană: nu aţi făcut nimic pentru Săvârşin în afară de a-i exploata frumuseţile, iar înainte să ai grija românilor, ai grijă de superbii platani din jurul reşedinţei de la Săvârşin, fă bine şi plăteşte cât de cât corect oamenii care lucrează pentru voi acolo...", a scris, pe pagina sa de Facebook, Daniel Funeriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.