Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ George Simion anunță că AUR e dispus să facă SCHIMB cu USR: ce le CEDEAZĂ

Captura TV
George Simion AUR

Putem ceda comisia pentru egalitate de șanse între femei și bărbați de la Camera Deputaților către grupul USR PLUS, în schimb cu orice altă comisie consideră ei, anunță liderul AUR, George Simion într-un comentariu postat pe Facebook.

„Vă înțeleg parțial îngrijorarea, ar fi bine ca să eliminam parte din dubii printr-un dialog, când timpul o va permite. Până atunci, vă anunț public că putem ceda comisia către grupul Usr+, în schimb cu orice altă comisie consideră ei”, este comentariul lui George Simion la o postare pe Facebook.

Citește și: PNL face scut în jurul lui Francisc Tobă! Informații de ultimă oră ies la iveală!

 

Mihaela Miroiu, profesor universitar la SNSPA, a susținut, într-o postare pe Facebook, că „o ofensă mai mizerabilă nu poate sa fie adusă întregii munci din acest domeniu de către ONG -uri, universitati implicate în programe de egalitate de șanse, precum și a multor persoane care și-au închinat decenii de viață respectului pentru demnitatea femeilor și egalitatea de șanse între femei și bărbați”.

„Comisia pentru egalitate de Sanse intre femei și bărbați de la Camera Deputatilor ar urma să fie numit un reprezentant sau o reprezentantă AUR. Un singur lucru le voi spune tuturor celor pe care i-am susținut de-a lungul istoriei democratizării: Consider că o ofensă mai mizerabilă nu poate sa fie adusă întregii munci din acest domeniu de către ONG -uri, universitati implicate în programe de egalitate de șanse, precum și a multor persoane care și-au închinat decenii de viață respectului pentru demnitatea femeilor și egalitatea de șanse între femei și bărbați. Mă includ clar între cei care pot sa fie radical batjocoriți printr-o astfel de reprezentare. Sper ca nu acceptați o asemenea mizerie”, a scris Mihaela Miroiu pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.