Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză în cel mai bogat județ al țării: pe cine susține PUSL la CJ Ilfov?

Surpriză în cel mai bogat județ al țării: pe cine susține PUSL la CJ Ilfov?

Partidul Umanist Social Liberal îl va susține în alegerile locale de anul viitor pe actualul președinte al CJ Ilfov, Hubert Thuma, pentru un nou mandat.

Anunțul a fost făcut vineri, la conferința județeană pentru alegerea președintelui PUSL Ilfov, de către Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al PUSL.

„Începând de astăzi domnul Hubert Thuma are susținerea noastră, a PUSL. Probabil noi vom depune doar listă de consilieri și îl vom susține cu toată puterea noastră, pentru că știe ce are de făcut. Vedeți, fac o paralelă cu Ministerul Transporturilor. De ce nu avem 50 de kilometri de autostradă dați în folosință într-un an, dar am tăiat 200 de kilometri de panglică? Pentru că tot s-au schimbat. De aceea la Ilfov vrem continuitate, Hubert a demonstrat că poate să coabiteze cu toți factorii politici, în interesul județului”, a spus Cristian Popescu Piedone.

„Vă mulțumesc pentru oportunitate și pentru încredere. Avem multe lucruri în comun, dorința de a crește și de a dezvolta Ilfovul. Politica se face în general cu oameni de valoare și văd mulți oameni de valoare aici în sală, sunt convins că mulți dintre dumneavoastră veți fi consilieri locali și județeni, primari, parlamentari și împreună vă aștept să dezvoltăm județul nostru”, le-a transmis Hubert Thuma celor prezenți.

Gestul de susținere a liderului liberal a fost salutat de jurnalista Lavinia Șandru, președintele Institutului de Studii Social Liberale al PUSL.

„Mă bucur că azi, la evenimentul nostru s-au întâlnit două repere ale administrației publice, Cristian Popescu Piedone și Hubert Thuma. Doi oameni care au dovedit că și administrația publică, la fel ca și politica, trebuie să se facă așa cum spune tot timpul PUSL - cu demnitate, onoare și curaj. Atunci când una din cele trei virtuți ale ființei umane lipsește, apar și derapajele”, a spus Lavinia Șandru.

Anunțul privind susținerea lui Hubert Thuma vine după ce, în urmă cu câteva luni, PUSL și-a afirmat susținerea lui Daniel Băluță pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4.

Umaniștii l-au ales pe Costin Ojog pentru funcția de preșdinte PUSL Ilfov.

„Îmi doresc ca acest partid și această organizație să crească de la zi la zi, să reușim ca în anul electoral ce urmează, unul extrem de greu, să câștigăm primării, consilii locale și să fie un an bun pentru toată lumea” a afirmat Costin Ojog, președintele ales al PUSL Ilfov.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.