Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză în prag de alegeri! Fost ministru PSD, mesaj de susținere pentru un candidat PNL: 'Este un lider transformațional'

surpriza

Senatorul Daniel Breaz, fost ministru PSD al Culturii, a postat pe Facebook un mesaj de susținere pentru candidatul PNL la Primăria Alba Iulia, Paul Voicu: „Este soluția cea mai potrivită, este un lider transformațional”.

„Alegerile locale sunt, mai presus de orice, despre oameni și soluții punctuale. Nu despre partide, funcții și orgolii. Eu cred în oameni, în echipe, în comunitățile puternice, capabile să propună obiective și să definitiveze proiecte, să gândească pe termen lung. Am convingerea că opțiunea continuității în Alba Iulia este soluția cea mai potrivită pentru noi, pentru albaiulieni. Susținerea îmi este argumentată, în primul rând, de rezultate concrete, de creşterea nivelului de trai, îmbunătățirea calității vieții cetățenilor din Alba-Iulia. Totodată, colaborarea inter-instituțională foarte bună pe care am avut-o cu echipa de la Primăria Albei Iulia, în calitate de rector al “Universității 1 Decembrie 1918”, mă face să afirm că Paul Voicu este un lider transformațional, ce dispune de capacitatea și de abilitățile necesare pentru a pune Alba Iulia pe harta orașelor performante”, scrie Daniel Breaz pe Facebook.

Marcel Ciolacu vrea să rupă eticheta de 'partid corupt' de care nu poate scăpa PSD: decizia luată în contextul alegerilor parlamentare

El mai spune că, „centrat pe educație, promovând o cultură a dialogului axată pe bunăstarea cetățeanului și pe dezvoltarea armonioasă a urbei, Paul Voicu poate fi liderul comunității noastre, liantul între toți cei care formează societatea”.

„Alba Iulia este un oraș cu un potențial imens, un oraș viu, care merită să fie condus de profesioniști, de oameni onești, cu experiență și cu dorința de a lucra corect, pentru oameni. Cu bun simț, seriozitate și responsabilitate, poți realiza multe proiecte în beneficiul cetățenilor. Doar cu motivația faptului că binele comun este mai presus de orice, se pot naşte comunitățile cu adevărat durabile. Am convingerea că albaiulienii vor face alegeri înțelepte, pentru un viitor sigur”, conchide fostul ministru al Culturii.

Daniel Breaz a demisionat din PSD în luna august: „Prezentul mă contrazice într-un mod brutal și mi-a înfățișat un PSD slab, incoerent, fără strop de logică în decizii”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.