Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză între moștenitorii lui Prince: Ce au decis doi aspiranți la averea artistului

Prince

Prince a murit brusc în 21 aprilie, la 57 de ani, nu avea copii și nu a lăsat testament. Cu administrarea averii a fost însărcinat un mandatar, în așteptarea clarificării ordinii succesiunii artistului, care avea o soră și cinci frați și surori vitregi. Doi potențiali moștenitori ai lui Prince refuză să facă teste genetice, așa cum a solicitat mandatarul averii cântărețului, relatează miercuri AFP.

Conform unor documente judiciare publicate marți, mandatarul Bremer Trust a anunțat săptămâna trecută că va solicita potențialilor moștenitori să facă teste ADN, pe cheltuiala lor, pentru a-și dovedi legătura de rudenie cu Prince. Însă cei doi apreciază că au furnizat destule elemente care să ateste acest lucru.

Citeşte şi: Până la urmă s-a aflat: Ce făcea, lunar, Dan Condrea (DOCUMENTE)

Unul dintre potențialii moștenitori este Brianna Nelson, care susține că este singura fiică în viață a lui Duane Nelson, unul din frații vitregi ai lui Prince. Celălalt este Carlin Williams, un deținut de 39 de ani din Colorado (vestul Statelor Unite), originar din Texas (centru), conform Agerpres. Tribunalul din Carver County, Minnesota (nord), unde se află domeniul Paisley Park al lui Prince, a stabilit o ședință în 27 iunie pentru a audia eventualele obiecții la propunerea de efectuare a testelor ADN, încheie AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.