Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză la turneul de tenis masculin de la Madrid: Rafael Nadal debutează în compania unui jucător de doar 17 ani

www.agerpres.ro
Rafael Nadal

Jucătorul spaniol Carlos Alcaraz (17 ani, 120 ATP) a furnizat luni o primă surpriză la turneul de tenis masculin de la Madrid, învingând-ul în primul tur pe francezul Adrian Mannarino (32 ani, 34 ATP), urmând să îl întâlnească în faza următoare pe Rafael Nadal, de 5 ori campion la Madrid.

Spaniolul va împlini miercuri 18 ani, ocazie cu care și-a făcut cadou prima victorie într-un turneu ATP Masters 1000, după ce debutase la acest nivel la Openul de la Miami. Alcaraz a trimis 19 lovituri direct câștigătoare, asigurându-și o victorie cu 6-4, 6-0 împotriva lui Adrian Mannarino, scrie Mediafax.ro.

„Sunt foarte, foarte fericit. Acesta este o victorie specială pentru mine aici în Spania, aici la La Caja Magica ”, a spus Alcaraz la interviul de după meci. „Să câștig un meci la un turneu Masters 1000, aici la Madrid, este uimitor.”

Numărul mondial 120 îl va întâlni în turul doi pe Rafael Nadal pentru prima dată în carieră. Cei doi se cunosc deja, după ce s-au întâlnit pentru o sesiune de antrenamente, înainte de Australian Open, anul acesta.

„Pentru mine, să joc împotriva lui Rafa este un vis împlinit”, a spus Alcaraz, citat de atptour.com. „De când eram copil, am dorit să joc un meci împotriva lui Rafa și acum voi face asta chiar aici, pe arena centrală de la Caja Magica din Madrid. Este un meci cu adevărat special împotriva lui Rafa. ”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.