Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ: Lia Olguţa Vasilescu, trădată de un om apropiat (surse)

www.gds.ro
lia olguta vasilescu dna catuse

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, a fost plasată în arest la domiciliu, fiind acuzată de DNA de luare de mită (patru infracțiuni), folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (trei infracțiuni) și spălare de bani. Dosarul de la DNA se bazează pe trei denunţuri.

Imediat după reţinerea Olguţei Vasilescu s-a vorbit despre faptul că sursa problemelor penale ale acesteia ar putea fi Adrian Mititelu, fostul patron al echipei de fotbal Universitatea Craiova. Varianta a fost infirmată ulterior, iar în locul ei a apărut una greu de anticipat: se pare că Olguța ar fi fost trădată chiar de omul cu care a înființat în 2013 CS U Craiova.

"Conform surselor noastre, un al doilea denunţător în cauză ar fi finanţatorul CS U Craiova Mihai Rotaru. Şi el are mari probleme cu DNA şi tot interesul să-şi „îndulcească” situaţia juridică formulând un denunţ", notează evz.ro, potrivit gsp.ro.

Rotaru a fost reţinut la sfârşitul lunii noiembrie 2015 pentru că ar fi obţinut despăgubiri uriaşe pentru un teren – de peste 100 de milioane de lei – de la ANRP. Acesta ar fi obţinut banii de la Autoritatea condusă de Crinuţa Dumitrean în doar şase luni de la cumpărarea drepturilor litigioase asupra imobilului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.