Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ în Parlament: PSD-iștii l-au lăudat pe urmașul lui Florin Cîțu, liberalii au 'șomat' la audieri / Doar USR a votat contra lui Lucian Heiuș

lucian heius

Social-democrații din comisiile parlamentare de buget-finanțe s-au declarat marți plăcut suprinși de deputatul Lucian Heiuș, propus de PNL la ministerul de Finanțe. Audierea acestuia a fost cu totul atipică raportat la precedentele două runde când au avut loc schimburi dure de replici și jigniri între PSD-iștii și liberali la audierile lui Florin Cîțu. La audierea lui Heiuș, propus ministru de Finanțe, liberalii din comisii au stat relaxați și nu au fost nevoiți să intervină aproape deloc să-și apere ministrul.

Președintele comisiei de buget din Camera Deputaților, Sorin Lazăr (PSD) i-a spus lui Heiuș: „Chiar arătați ca un ministru de finanțe. Eu o să mă abțin, nu o să votez contra”. „Se vede clar diferența între dânsul și ministrul de tristă amintire, este foarte mare”, a declarat și senatorul PSD Eugen Teodorovici, fost ministru de finanțe.

La vot, toți PSD-iștii s-au abținut (19 voturi). PNL, ALDE, UDMR și PMP au votat pentru aviz favorabil (15 voturi), iar USR a votat contra (3 voturi). În urma votului, Lucian Heiuș a obținut aviz negativ.

La audierile lui Florin Cîțu, care a primit avize negative, PSD a votat în bloc împotrivă și ședințele au fost marcate de tensiuni, între liberali și social-democrați fiind lansate atacuri, replici dure și chiar insulte.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.