Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză neplăcută pentru Gabriela Firea la guvernare: 'Când discut despre copii și tineri, fiecare se uită la telefon, ce mesaje a mai primit, emailuri'

Inquam Photos / George Calin
gabriela firea

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, prim-vicepreşedinte PSD Gabriela Firea, a declarat sâmbătă, în localitatea 2 Mai, că există dezinteres din partea politicienilor de la guvernare privind acţiunile concrete de sprijinire a tinerilor, potrivit Agerpres.

„Uneori, am impresia că vorbesc degeaba, că pe lângă acele probleme mari, grave, energie, mediu înconjurător, care se discută în întâlnirile politice, când ridic şi eu mâna să discut despre copii şi tineri, fiecare se uită la telefon, ce mesaje a mai primit, emailuri. Nu înţeleg de ce lumea nu vibrează la aceste probleme, pentru că mi se par cele mai importante. Şi vă spun, am avut neplăcuta surpriză ca în 6-7 luni de guvernare să observ un mare dezinteres în ceea ce priveşte acţiunile concrete, practice. (...) Dar ceea ce pot să vă promit este că nu ne lăsăm şi nu vom considera niciodată sprijinul pentru o familie vulnerabilă ca fiind o pomană. Nu este o pomană, asta înseamnă Uniunea Europeană (...), trebuie să avem grijă de fiecare în parte, să nu lăsăm pe nimeni în urmă", a susţinut Gabriela Firea, la Universitatea Europeană de Vară PES Activists România.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.