Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ! O actriță din 'Totul despre sex', posibil guvernator de New York

sursa zilei
totul despre sex

Una dintre actriţele din serialul „Totul despre sex” ar putea candida pentru postul de guvernator al statului New York. E vorba de Cynthia Nixon, care o interpretează în film pe Miranda. Potrivit publicaţiei „Wall Street Journal”, propunerea a venit din partea mai multor lideri democraţi, care cred că actriţa ar fi potrivită peste acest post.

Ludovic Orban, ULTIMATUM pentru Guvern: 'Altfel ne adresăm instanței'

Wall Street Journal scrie că Cynthia Nixon ia în calcul să candideze în alegerile primare democrate din 2018 împotriva guvernatorului de New York Andrew Cuomo, care ocupă acest post din 2011.

Actrița va trebui însă să concureze și cu alți democrați dacă se va decide să se înscrie oficial în cursă, precum primarul din Syracuse, Stephanie Miner, și fostul senator Terry Gipson.

Cynthia Nixon l-a criticat pe față pe posibilul său rival politic, pentru politicile sale din domeniul educației. "Practic, guvernatorul Cuomo nu alocă suficienți bani pentru copiii din statul New York. Nu este împotriva școlilor publice, dar nu îi place să plătească pentru ele", a declarat ea la emisiunea "The View".

Actrița în vârstă de 51 de ani este activistă politică de ani de zile, concentrându-se în special asupra unor chestiuni legate de educație la nivelul orașului și al statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.