Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriza pe care i-a făcut-o Pandele lui Mihai Tudose: Nu mă așteptam

ziaruldemures.ro
Mihai Tudose

Șeful de campanie al PSD, europarlamentarul Mihai Tudose, a explicat că a fost surprins de anunțul primarului Florentin Pandele, cel care a spus că soția sa, Gabriela Firea, nu va mai candida la Primăria Capitalei. Tudose arată că, deocamdată, nu s-a luat nicio decizie oficial pentru că nu s-au făcut desemnările din partea PSD.

„Doamna Firea, pentru mine a fost o surpriză a domnului Pandele, care a spus că doamna nu mai candidează. Nu mă așteptam. Nu a spus partidul că nu o susține. Știți cum funcționează lucrurile. Trebuie ca domnia sa să își dorească, organizația să o propună, dar nu a propus-o, nu au avut loc nicăieri în țară desemnările. Unde doamna Firea a simțit o breșă în ceea ce o privește pe domnia sa, e cea mai bine plasată în toate sondajele. Câteodată pare insuficient pentru a câștiga primărie”, a spus Mihai Tudose, joi seara, la Realitatea PLUS.

Pandele: Soția mea nu va mai fi candidat la Primăria Capitalei

Primarul comunei Voluntari, Florentin Pandele, susține că subiectul privind o eventuală candidatură a Gabrielei Firea la Primăria Capitalei a fost tranșat.

„Sotia mea nu va mai fi candidat la Primaria Capitalei, eu ma simt extraordinar de bine ca va avea timp sa se ocupe de copii. În ultimele sondaje reale are peste 32%. Azi va fi un alt candidat.”, a spus Pandele, la postul de televiziune România TV.

Întrebat dacă Firea vrea să candideze pentru un post de europarlamentar, Pandele a spus: „Nu stiu absolut nimic.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.