Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ pe piața de telefonie mobilă: VENITURILE Vodafone sunt în SCĂDERE

vodafone

Veniturile din servicii ale Vodafone au fost în trimestrul III de 195,1 milioane de euro, înregistrând o scădere de 2,3% în comparație cu perioada similară a anului trecut, anunță compania.

Baza de clienți a Vodafone România a atins valoarea de 10,798,349 clienți la 30 septembrie 2020, conform Mediafax.

„În trimestrul precedent, ne-am concentrat și mai mult pe contribuția adusă pentru reducerea decalajului digital, care are consecințe dramatice în domenii cheie, precum educația, ce pot fi văzute acum atât de clar în contextul pandemic în care ne aflăm. Fiecare elev trebuie să aibă acces la instrumentele necesare, astfel încât să poată beneficia de educație digitală și ne angajăm să facem acest lucru posibil. Este nevoie de mult efort, dar cred că dacă acționăm împreună putem realiza lucruri grozave.

Citește și: Un medic ATI RUPE TĂCEREA după tragedia de la Piatra-Neamț: Oricare dintre secțiile ATI se poate găsi mâine în aceeași situație

Sprijinul nostru pentru educație a cuprins mai multe inițiative în ultimele luni. Prin campania „Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă”, am reușit să ajungem la o sumă de aproape 200.000 de euro, cu sprijinul Fundației Vodafone România care a dublat donațiile strânse. Aceste fonduri sunt utilizate pentru noii beneficiari ai programului educațional „Școala din valiză”, care vor avea astfel tablete și servicii de comunicații care să le permită să continue să învețe. În paralel, am continuat să extindem programul „Școala din valiză” la mai multe școli din mediul rural, dezvoltând soluții de comunicații, precum și prin furnizarea de echipamente și soluții de învățare pentru elevi și profesori. De asemenea, vom furniza peste 100.000 de tablete cu servicii de comunicații mobile în cadrul licitației lansate de Ministerul Educației”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România: .

Vodafone operează rețele mobile și fixe în 21 de țări și 48 de rețele mobile partenere. La 30 iunie 2020, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 27 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienţi ai serviciilor TV și peste 112 milioane de dispozitive IoT conectate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.