Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZA toamnei pe piaţa media: Bendeac revine la televiziunea care l-a dat în judecată

bendeac

Supriza toamnei pe piaţa media din România îl are ca protagonist pe actorul Mihai Bendeac. Acesta a ajuns la o înţelegere cu Antena 1, la aproape doi ani de când a decis unilateral să iasă din emisiunea pe care o realiza la vremea respectivă, "iComedy". Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Mihai Bendeac va realiza în această toamnă un nou sezon al emisiunii "În puii mei".

Cel mai probabil, primele episoade ale noului sezon cu Mihai Bendeac la Antena 1 vor fi difuzate spre sfârșitul toamnei Discuțiile cu Mihai Bendeac s-au purtat în ultimele luni, o perioadă în care Antena 1 a difuzat pe post, de la ora 20.30, reluări ale emisiunii În puii mei. Noua înţelegere nu a fost comentată încă nici de Beandeac, nici de Antena 1.

Vezi şi: Transfer de senzație: Cu cine a semnat Cristian Tudor Popescu

În luna mai, instanța stabilea că fostul realizator al emisiunii "În puii mei" trebuie să plătească Antena Group despăgubiri de 3.000 de euro. Bendeac a fost acționat în judecată în octombrie 2014 pentru „încălcarea în mod repetat a clauzelor contractuale”.  Antena 1 a considerat atunci că a încălcat astfel contractul pe care îl avea cu postul de televiziune. La vremea respectivă, Bendeac a acuzat faptul că i s-a interzis să îl aducă în emisiune, ca invitat, pe Radu Banciu, dar și o parodie în care Mircea Badea se duela cu Radu Banciu. Bendeac a spus că nu avea voie să critice programele postului Antena 3 și că avea și o listă de nume (pe care nu a făcut-o publică) pe care nu o putea aborda în emisiune.

Vezi şi: Ce i s-a întâmplat lui Dragoș Pătraru de la TVR după ce l-a numit 'criminal bătrân' pe Ion Iliescu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.