Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ TOTALĂ la deschiderea ședinței de tranzacționare de la Bursa din București

realitatea.net
criza bursa

Surpriză la deschiderea ședinței de tranzacționare de la Bursa din București.

Bursa de la Bucureşti a deschis în creştere şedinţa de luni, iar la 30 de minute de la debutul acesteia indicele BET, care arată evoluţia celor mai lichide 15 companii, a urcat cu 0,55%, până la 7.707,68 puncte.

Valoarea totală a schimburilor realizate după primele 30 de minute de la deschiderea şedinţei se situa la peste două milioane de lei (437.531 euro).

Totodată, indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, înregistra o apreciere cu 0,38%, în timp ce indicele BET-FI al SIF-urilor creştea cu 0,11%. BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, era pe plus cu 0,48%, conform Agerpres.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a crescut cu 0,32%, iar reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, se deprecia cu 0,24%.

Acţiunile Fondului Proprietatea erau, luni dimineaţa, cele mai tranzacţionate pe Bursa de la Bucureşti, schimburile pe aceste titluri fiind de 454.728 de lei, urmate de acţiunile Băncii Trasilvania (438.275 lei) şi Alro (163.958 lei).

Citește și: Ion Cristoiu DEZVĂLUIE strategia lui Liviu Dragnea pentru campania de la prezidențiale - Cum va LUPTA cu DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.