Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză totală! Nu îl cheamă nici Minune, și nici măcar Adrian. Fiica sa a dezvăluit adevăratul nume al celebrului cântăreț

instagram
adrian minune

Dezvăluire incredibilă! Adrian Minune, faimosul cântăreț de manele, a devenit cunoscut sub acest nume de scenă, însă puțini sunt cei care cunosc cu adevărat numele său real. Curiozitatea în jurul identității sale a fost alimentată recent de fiica artistului, care a dezvăluit informații mai personale despre tatal său.

Celebrul manelist avea doar șase ani atunci când a descoperit că are talent muzical și a făcut orice pentru a-și transforma pasiunea în carieră. A renunțat chiar și la școală și a cântat de la o vârstă fragedă. S-a făcut cunoscut în showbiz sub denumirea de Adrian Copilul Minune, iar piesele lui au avut mare succes la public. Tot timpul oamenii l-au știut după numele de scenă, însă în buletin scrie cu totul altceva.

Karmen Minune a făcut o dezvăluire incredibilă despre tatăl său. Invitată la un podcast, artista l-a dat de gol pe Adrian Minune, spunând că numele lui este cu totul altul. Chiar dacă așa îl cunoaște toată lumea, în realitate nu îl cheamă nici Minune, și nici măcar Adrian.

„În fața lui Dumnezeu mă cheamă Carmen. Și tata are un nume. Șoc! Îl cheamă George. Da (n.red. vorbesc serios)! George Simionescu.”, a declarat Karmen în cadrul podcast-ului Acasă la Măruță, scrie cancan.ro.

Așadar, George Simionescu este numele adevărat al lui Adrian Minune. Mai mult decât atât, fiica artistului a dezvăluit și legătura neștiută dintre părinții săi și soțul ei, Bogdan Căplescu. Karmen susține că totul se întâmplă cu un scop în viață.

„Și ca să vezi că nimic nu e întâmplător. Pe soțul meu îl cheamă Gheorghe, mă rog, George. Și pe soțul meu îl cheamă și Adrian. Deci, toate au un sens în viața asta.

Dacă tot suntem la subiectul ăsta. Mama, tata și soțul meu… toți trei au aceeași zodie: Balanță.”, a adăugat fiica lui Adrian Minune.

„Port acest nume cu mândrie”

Karmen s-a făcut și ea cunoscută publicului din România după ce a lansat mai multe piese de succes. Însă, unii au acuzat-o că a reușit în industria muzicală datorită numelui tatălui său. Totuși, cântăreața spune că este mândră să îl moștenească pe Adrian Minune, însă a reușit să își facă o identitate a sa.

„Nu mă deranjează faptul că mi se mai spune câteodată Karmen Minune, deoarece port acest nume cu mândrie. Este numele tatălui meu, primit de la străbunica lui, pentru că toți oamenii din jurul lui, când era mic, îi spuneau „copilul minune.

Cânta de foarte mic și toată lumea, când îl vedea, îi spunea copilul minune – așa a apărut Adrian Copilul Minune. Karmen Minune pentru mine nu este un nume care să mă deranjeze, însă, cu timpul, cred că am reușit cumva să am o identitate a mea și să devin doar Karmen.”, a declarat Karmen, potrivit Viva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.