Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză URIAȘĂ pentru sportivii români de la Jocurile Olimpice: Ce renumit prinț i-a încurajat înainte de o probă importantă - FOTO

www.libertatea.ro
sportivi romani JO Albert de Monaco

Prinţul Albert de Monaco i-a încurajat, joi, pe Mihai Ţentea şi Ciprian Daroczi, care vor reprezenta România în proba de bob două persoane de la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, informează cosr.ro.

Înainte de antrenamentul oficial, toţi sportivii şi antrenorii români aflaţi în zona startului au avut parte de vizita surprinză a Prinţul Albert de Monaco, care a venit să le ureze succes în competiţie.

Citește și: Începe procesul anului: Olguța Vasilescu și foștii șefi ai fotbalului românesc, chemați în instanță într-un celebru dosar

Dan Scurtu, antrenorul bobului de 4 persoane, l-a invitat pe prinţ să facă o fotografie cu grupul tricolor, oferindu-i o insignă a Comitetului Olimpic ăi Sportiv Roman. Albert de Monaco a acceptat fotografia şi a oferit o insignă a Principatului.

”Le-am urat succes sportivilor români, care sunt prezenţe tradiţionale ale competiţiei olimpice. Mi-ar fi plăcut să fie aici şi prietenii mei, Ilie Năstase şi Nadia Comăneci, pentru a împărtăşi împreuna valorile Jocurilor Olimpice, dar profit de această ocazie pentru a le transmite salutări”, a declarat Albert de Monaco, conform News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.