Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză URIAȘĂ la Vodafone. Nu s-a mai întâmplat asta din 2008

vodafone

Vodafone se aşteaptă la o accelerare a performanţelor financiare în acest an, după ce programul de îmbunătăţire a reţelelor a majorat cererea în Europa şi a ajutat al doilea mare operator de telefonie mobilă din lume să înregistreze în 2015 prima creştere a veniturilor şi a câştigurilor de bază din 2008, transmit Bloomberg şi Reuters.

În perioada iunie - septembrie 2015, veniturile din servicii au urcat cu 1,2%, în timp ce analiştii se aşteptau la un avans de 0,8%. Este al treilea trimestru consecutiv de creştere, după declinul din ultimii trei ani. Rezultatele exclud impactul achiziţiilor şi al fluctuaţiilor de curs valutar.

Un ministru de externe, INFORMATOR al americanilor / STENOGRAME

Vodafone a profitat de pe urma redresării afacerilor din Europa, afectată de războiul preţurilor şi de şomajul ridicat, precum şi de creşterea cererii pentru telefonia mobilă în Africa şi India, scrie economica.net.

Grupul britanic a revizuit în creştere estimările pentru acest an fiscal, când ar urma să înregistreze un profit înainte de taxe, dobânzi, depreciere şi amortizare (EBITDA) de 11,7 - 12 miliarde de lire sterline, de la 11,5 miliarde de lire sterline previzionat anterior.

Marţi, Vodafone a anunţat că ia în considerare listarea subsidiarei sale din India, care are peste 180 de milioane de clienţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.