Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză uriașă a caselor de pariuri: cine este favorit la Primăria Capitalei

candidati capitala bun

Alegerile pentru Primăria Capitalei antrenează pasiuni uriașe, iar casele de pariuri au venit cu oferte speciale pentru acest eveniment. În ciuda sondajelor care îl dau drept favorit pe Cristian Popescu Piedone, casele de pariuri îl văd drept mare favorit pe actualul primar Nicușor Dan.

Conform cotelor la pariuri, Nicușor Dan este favorit cu o cotă de 1.90, asta însemnând că 100 de lei pariați pe Nicușor Dan ți-ar putea aduce 190 de lei, informează Bugetul.

Pe locul 2 vine Cristian Popescu Piedone, cu o cotă de 2.30, asta însemnând că 100 de lei pariați pe Cristian Popescu Piedone îți pot aduce 230 de lei.

Surprinzător de slab cotat este Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei. Cu o cotă de 7,00, la 100 de lei pariați, Cătălin Cîrstoiu v-ar putea aduce 700 de lei.

content-image

Iohannis, șanse mici la NATO

Casele de pariuri au făcut cote speciale și în cursa pentru șefia NATO. Mare favorit este olandezul Mark Rutte cu o cotă de 1.40, în timp ce președintele României, Klaus Iohannis, are o cotă de 3.00.

Alegeri prezidențiale cote

O agenție de pariuri a afișat cotele antepost pentru alegerile prezidențiale 2024. Specialiștii acestui operator sunt de părere că cele mai mari șanse să câștige alegerile la are Mircea Geoană, marele învins al scrutinului din 2009, când a pierdut „peste noapte” în fața lui Traian Băsescu. În prezent, Geoană este Secretar General Adjunct al NATO. Al doilea favorit este liberalul Nicolae Ciucă, „podiumul” fiind completat de președintele AUR. Pe „lista scurtă” mai apar Raed Arafat, Alexandru Rafila, Mircea Diaconu și Dan Diaconescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.