Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză uriașă pentru un preot: a găsit în cutia milei o donație anonimă de 40.000 euro. Ce scria pe plic

stirileprotv.ro
cutia milei

Un preot din Italia a găsit în cutia milei o donație anonimă de 40.000 euro. Preotul spune că este curios să afle cine a făcut donația atât de generoasă, dar îi respectă decizia de a rămâne în anonimat.

Persoana care are în grijă sacristia bisericii din Sant'Agata din Ornago, în provincia Monza-Brianza, s-a uitat în cutia milei, a găsit un plic și l-a deschis. În plic era un cec de 40.000 de euro și un bilețel cu mesajul: „Este oferta mea pentru restaurarea bisericii", fără semnătură.

Don Arnaldo Mavero a povestit pentru Fanpage.it că nu se aștepta la un asemenea gest, dar nici acum nu are idee cine este donatorul generos.

Don Arnaldo s-a angajat la începutul anului să strângă fondurile necesare pentru a face restaurări la lăcașul de cult și spune că cei 40.000 de euro vor fi de mare ajutor.

„Este un gest frumos pentru că face parte din comunitatea atât de atașată de parohie și prin care anonimul își exprimă iubirea”, spune părintele Arnaldo.

Preotul spune că fiecare se implică așa cum poate: unii fac curățenie în biserică, alții îi distrează pe copii, iar alții se implică în Caritas. "Fiecare contribuie cum poate. Această persoană a decis să o facă din banii săi. Ne-am gândit mult la cine este, dar nu am reușit să ne dăm seama. Dacă această persoană a ales anonimatul, poate că ar fi corect să îi respectăm decizia și să nu investigăm prea mult”, spune Don Arnaldo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.