Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - BOMBĂ pe scena politică: Nicușor Dan, candidat al PNL la Capitală

Inquam Photos/ Octav Ganea
nicusor dan

Nicușor Dan va fi susținut de Partidul Național Liberal în cursa pentru alegerilor locale organizate la Primăria Municipiului București. De asemenea, Nicușor Dan va fi susținut și de USR București, iar în final, cel mai probabil, va fi susținut și de PLUS.

În ultima perioadă au fost efectuate o serie de sondaje care au ajuns la sediile partidelor. Conform surselor noastre, studiile arată că Nicușor Dan este singurul candidat care se poate bate de la egal la egal cu Gabriela Firea.

Sursele noastre susțin că, marți seară, Nicușor Dan s-a întâlnit cu Ludovic Orban și atunci s-ar fi parafat înțelegerea. Se pare că cei de la PNL vor accepta ca Nicușor Dan să candideze independent, dar susținut de partide.

Anunțul, arată sursele citate, ar urma să fie făcut de președintele PNL, Ludovic Orban, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc, joi, de la ora 12.00.

Marți, PMP a anunțat că l-ar susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, dacă toate partidele de dreapta ar face un front comun în acest sens.

Între USR și PLUS există mai multe tensiuni pe tema susținerii lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

Propunerea PLUS pentru Municipalitatea Capitalei este Vlad Voiculescu, el scriind pe pagina sa de socializare că nu a ajuns la niciun acord cu Nicuşor Dan, după ce i-a propus fostului lider USR să semneze un protocol politic însă Nicuşor Dan nu a dorit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.