Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Rareș Bogdan, negocieri pe muchie de cuțit cu PNL: se discută până în ultima secundă

Rares Bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan a ajuns la ședința PNL în care se desemnează candidații partidului pentru alegerile europarlamentare.

Conform surselor noastre, în urma unor ultime discuții care au avut loc în această dimineață, Rareș Bogdan a bătut palma cu Ludovic Orban și va fi cap de listă al PNL la europarlamentare.

UPDATE: Surse din PNL susțin că palma nu s-a bătut 100% cu Rareș Bogdan. Și la această oră continuă negocierile cu acesta și este destul de posibil ca întreaga discuție să pice.

Acesta urmează să fie prezentat oficial într-o conferință de presă, după ora 13.00. Tot atunci va fi prezentată și întreaga listă a candidaților PNL.

Potrivit surselor din PNL, Rareş Bogdan va fi urmat pe lista PNL de actualul europarlamentar Siegfried Mureşan (ales în 2014 pe lista PMP), Mircea Hava (primarul municipiului Alba Iulia), Vasile Blaga, Adina Vălean (soţia lui Crin Antonescu), Daniel Buda (preşedinte PNL Cluj), Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian-Jean Marinescu şi Vlad Nistor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.