Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Acuzații EXPLOZIVE pentru comisarul european Corina Crețu, în ședința PSD. Reacția comisarului european / UPDATE

corina cretu mihai tudose

Ședința Comitetului Executiv al PSD a fost una extrem de tensionată, iar în vâltoarea evenimentelor liderii PSD au început să dea cărțile pe față.

Surse din conducerea PSD ne-au precizat că principala voce a Bruxelles-lui care a cerut mazilirea Rovanei Plumb și a lui Sevil Shhaideh ar fi Corina Crețu.

Mai mulți lideri au subiliniat această idee, inclusiv unul dintre miniștri demisionari.

Mesajul Corinei Crețu a fost transmis prin intermediul ministrului Turismului, care a fost de curând la Bruxelles. La revenirea în țară, acesta i-a spus premierului Mihai Tudose și liderilor PSD care este directiva de la Bruxelles.

Din informațiile noastre, Corina Crețu ar fi spus că la nivel de Comisie Europeană nu se poate lucra cu miniștri care au probleme penale. Cam aceasta este și esența mesajului transmis de Mihai Tudose, când a cerut public remanierea miniștrilor care au probleme cu DNA.

Comisarul European Corina Creţu afirmă, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că nu a avut niciodată "discuţii pe tema schimbării vreunui membru al Guvernului'' cu premierul Mihai Tudose sau cu un alt membru al Executivului, subliniind că ''politica de coeziune este pentru oameni şi deci nu are şi nu trebuie să aibă vreodată culoare politică''.

„Nu am avut niciodată discuții pe tema schimbarii vreunui membru al Guvernului cu Primul Ministru al României sau cu un alt membru al Executivului. Sunt socata de faptul ca numele meu se vehiculeaza in legatura cu acest subiect. As dori sa reamintesc faptul ca in calitate de Comisar european pentru politica regională, rolul meu este acela de a sprijini toate statele membre, guvernele si autoritățile locale si regionale in a accesa cu succes fondurile europene, in sprijinul cetatenilor indiferent in ce colț din Europa s-ar afla. Dupa cum știți, am sustinut necondiționat toate guvernele, indiferent de culoarea lor politica, fiindca in viziunea mea, cred sincer ca politica de coeziune este pentru oameni si deci nu are si nu trebuie sa aibă vreodată culoare politica. Am salutat in mod deosebit progresele realizate de Guvernul României in domeniul fondurilor europene, in acest an, si doresc sa le multumesc pe aceasta cale celor trei ministri: Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc pentru buna colaborare, care a facut posibila inceperea atragerii fondurilor europene in Romania pentru exercitiul financiar 2014-2020. Atât eu cât si serviciile mele, am facut si facem tot ce este omenește posibil pentru a ajuta autoritatile din Romania in eliminarea tuturor blocajelor si obstacolelor in privinta absorbtiei fondurilor europene. In acest context, din respect pentru munca mea si a colegilor mei, am rugămintea de a nu mai implica numele meu in disputele politice interne!”, a scris Corina Crețu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.