Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Amenințări în CEX PSD. Viorica Dăncilă: 'O să ne vedem noi aici pe 11 noiembrie!'

psd.ro
dancila

Ședința CEX PSD de miercuri seară a fost marcată de tensiuni mari între șefi de organizații, dar și între premierul Viorica Dăncilă și o parte din liderii județeni. Întâlnirea s-a încheiat cu un avertisment al șefului PSD.

„Stiu ca sunt diverse persoane care se intalnesc prin cluburi si restaurante. Sa tinem minte acele persoane, pentru ca deciziile se iau aici in CEX. O sa ne vedem noi aici pe 11 noiembrie (pe 10 noiembrie e primul tur al alegerilor prezidentiale, n.red.) si o sa discutam fata in fata despre ce-a fost la vot. O sa ne privim ochi in ochi cine a avut si cine nu a avut rezultate”, a zis Dăncilă.

Sefa PSD le-a mai zis sefilor judeteni, in timpul sedintei, sa le transmita primarilor PSD foarte clar: `Cine nu munceste si nu face scor nu va mai fi candidat'.

Avertismentul lui Dancila vine dupa ce la un CEX PSD desfasurat in Mamaia, sefa partidului i-a acuzat pe o parte din lideri ca pregatesc comploturi la sprituri. De asemenea,

Citește și: Premierul Viorica Dăncilă joacă dur cu baronii PSD: `Nu îți permit să vorbești peste președintele partidului. Dacă mai continui pleci din sală` .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.