Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Autorul accidentului în care DOI PIETONI au fost IZBIȚI în plin și CINCI mașini distruse e un celebru afacerist

breaking news ultima ora

Apar informații pe surse privind accidentul produs în urmă cu puțin timp în Timișoara. Autorul accidentului e un celebru om de afaceri de origine arabă. Poliția nu a dorit să dea detalii despre autor, însă acesta a fost identificat de internauți pe baza imaginilor cu numerele de la mașină. Mai mult, în presă au apărut pe surse informații conform cărora șoferul ar avea epilepsie și i s-ar fi făcut rău la volan, însă acestea par cusute cu ață albă. Asta pentru că bolnavii de epilepsie nu au voie să aibă permis de conducere, astfel că fie permisul a fost obținut ilegal, fie povestea bolii e inventată. Pe surse se aude că bolidul care a cauzat accidentul circula cu o viteză extrem de mare.

"Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a condus un autoturism pe Calea Șagului, dinspre strada 16 Decembrie, iar la intersecția cu bulevardul Liviu Rebreanu a pătruns pe contrasens, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 29 de ani.
În urma impactului primul autoturism a fost proiectat în doi pietoni, un bărbat și o femeie, ambii in vârstă de 68 de ani, care traversau regulamentar, iar ulterior autoturismul, scăpat de sub control, a intrat în coliziune cu alte 4  autoturisme ce se aflau într-o parcare special amenajată.
În urma impactului au rezultat 3 victime, cei doi pietoni și conducătorul auto în vârstă de 59 de ani.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă" anunță IPJ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.