Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE: Baron PSD, pus de Ponta să-şi scrie demisia în alb

Alegerile parţiale din 25 mai sunt, aşadar, extrem de importante, iar liderii PSD nu vor să rişte nimic. Unul dintre colegiile în care ar urma să se organizeze alegeri parţiale este Colegiul 3 Deputaţi Timişoara, vacantat recent de Maria Grapini. Graţie încrederii de care se bucură primarul Nicolae Robu, preşedinte PNL Timiş, candidatul liberal va porni cu prima şansă.

În încercarea de a nu pierde colegiul, social-democraţii caută un om cu notorietate. Prima şansă o are Marilen Pirtea, rectorul Universităţii de Vest, urmat de Florin Bîrsăşteanu, director medical al Spitalului Judeţean Timişoara. Presiunea e pe liderii locali ai PSD. Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, şi preşedintele PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, le-au mărturisit unor apropiaţi că au primit un mesaj clar din partea lui Victor Ponta: „Dacă pierdeţi Colegiul 3, trebuie să vă daţi demisia!”

Titu Bojin, care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, nu se află în cele mai bune relaţii cu Ilie Sârbu şi echipa lui Victor Ponta. Pe de altă parte, deputatul Sorin Grindeanu este considerat un apropiat al premierului.

Există însă şi voci în PSD care susţin că Guvernul ar putea amâna alegerile pe Colegiul 3 Timişoara, în ciuda faptului că Maria Grapini şi-a dat demisia la timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.