Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - BUBUIE nervii în interiorul PSD: liderii iau în calcul pierderea guvernării

pixabay.com
diverse, sah

În interiorul PSD și pe rețelele interne de comunicare, ziua de ieri a fost una extrem de agitată. Plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă a creat mare agitație și s-a lăsat cu acuzații grele, la cel mai înalt nivel din PSD.

Surse din conducerea PSD ne-au explicat că Liviu Dragnea a dat ordin tuturor organizațiilor PSD și miniștrilor să iasă public în apărarea Vioricăi Dăncilă.

Cu toate acestea, în teritoriu, dar și în Guvern, anunți lideri simt miros de sânge și își dau seama că lucrurile sunt extrem de instabile, tocmai de aceea nu doresc să meargă la război cu toate forțele, ne-au precizat surse din PSD.

Ezitarea unor lideri a creat nervozitate maximă din partea ”amazoanelor” din PSD, care și-au îndemnat colegii să aibă curaj și să iasă în bătălia publică. Sursele noastre arată că inclusiv premierul Viorica Dăncilă i-a criticat pe cei care nu doreau intre în acest război.

Sursele noastre arată că discuțiile au degenerat pe rețelele interne ale PSD, iar unul dintre cei mai importanți miniștrii i-a întrebat pe cei care ezită implicarea în război dacă nu cumva își doresc ca partidul să piardă guvernarea. De asemenea, de la cel mai înalt nivel, ezitanții au fost acuzați că prin absență nu fac decât să își dea acordul față de acțiunea lui Ludovic Orban.

Situația din PSD este una extrem de tensionată, iar grupul de fideli din jurul lui Liviu Dragnea realizează că într-o situație extrem de complicată, nu se pot baza pe întreg partidul.

Posibila suspendare a Vioricăi Dăncilă și posibila condamnare a lui Liviu Dragnea îi face pe liderii partidului să caute soluții de ieșire din această situație și nu este exclus ca partidul să îi abandoneze pe cei doi, în tentativa de a salva ce se mai poate salva din guvernare și majoritate parlamentară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.