Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Călin Popescu Tăriceanu, chemat la DNA

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu Inquam Photos / Octav Ganea

Dosarul lui Bogdan Olteanu prinde avânt și odată cu denunțurile depuse de Sorin Ovidiu Vântu, cel care a spus că i-a dat un milion de euro lui Călin Popescu Tăriceanu și un alt milion lui Bogdan Olteanu, la DNA va fi chemat și președintele Senatului.

Citește și: Sorin Ovidiu Vântu, denunţ la DNA: 'Am dat un milion de euro pentru Tăriceanu'

Călin Popescu Tăriceanu va fi audiat săptămâna viitoare la DNA în calitate de martor al apărării în dosarul lui Bogdan Olteanu, potrivit România TV, care citează surse judiciare.

Avocatul lui Bogdan Olteanu le-a cerut procurorilor să-l cheme pe preşedinteşe Senatului la audieri, ca martor care să susţină declaraţiile clientului său, şi anume că numirea lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunării nu a fost condiţionată de bani. Procurorii au aprobat solicitarea avocatului lui Olteanu.

Bogdan Olteanu este acuzat că, în perioada iulie — noiembrie 2008, în calitate de președinte al Camerei Deputaților, a solicitat și primit de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu suma de un milion de euro și sprijin electoral în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării.

Ulterior, ca urmare a diligențelor depuse de Bogdan Olteanu, Liviu Mihaiu a fost numit la data de 18 septembrie 2008 în funcția de guvernator al Deltei Dunării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.