Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Cătălin Predoiu a încercat o lovitură de palat în PDL

Planurile de preluare a guvernării precipită lucrurile în noul PNL. Se fac liste negre, se propun liste de miniștri, iar negocierile au crescut tensiunea la maxim.

Liderii vechiului PNL au lansat un fitil în interiorul vechiului PDL: premierul va trebui să fie și lider de partid. Acest fitil l-a făcut să explodeze pe Cătălin Predoiu, care a încercat să-și caute sprijin în vechiul PDL pentru a-l debarca pe liderul Vasile Blaga.

Surse din PDL ne-au explicat că această încercare a fost rapid sortită eșecului, pentru că Vasile Blaga a fost rapid informat de către cei cu care discutase Cătălin Predoiu.

”Cătălin e foarte supărat. A citit și în presă, a mai auzit de la unul de la altul că nu va fi el premierul și a încercat. Nu a avut nicio șansă, pentru că Blaga s-a prins rapid. Dacă ați remarcat a ținut să-l liniștească și public, atunci când i-a transmis că liderul de partid nu trebuie să fie și prim-ministru”, ne-au declarat surse din PDL.

Informația ne-a fost confirmată și de liderii vechiului PNL. ”Nu e liniște nici la ei, că Predoiu dă din coate tare de tot. Am auzit că deja face promisiuni de funcții pentru cei care l-ar susține să ajungă prim-ministru. Am auzit că a încercat la Flutur, dar nu a ținut cont că ăla e prieten cu Blaga de când lumea”, ne-au explicat surse din vechiul PNL.

Puciul de la nivelul PDL nu i-a reușit lui Cătălin Predoiu, dar surse din vechiul PDL ne-au explicat că acest gest l-ar fi enervat destul de rău pe Vasile Blaga și acțiunea ar putea avea repercusiuni pe termen lung.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.