Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: Ce-a negociat Cioloș cu Gabriel Oprea

sah

Premierul desemnat Dacian Ciolos le-a dat UNPR-iștilor sprijinul pentru o serie de măsuri din programul acestora de guvernare.

Surse participante la cea mai recenta intalnire Ciolos – UNPR au relatat pentru STIRIPESURSE.RO ca Dacian Ciolos le-a promis progresistilor sprijinul Guvernului pentru impozitarea marilor averi si pentru primul loc de munca.

In ceea ce priveste a 13-a pensie, Ciolos a spus la sedinta cu UNPR ca se va pronunta pe acest subiect doar dupa o discutie cu ministrul de Finante avand pe masa cifre si analize.

Angajatorii care încadrează cu normă întreagă, pe durată nedeterminată, tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 29 de ani, vor primi lunar, pentru fiecare tânăr încadrat la primul loc de muncă, o sumă egală cu valoarea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată. Totodată, acești angajatori vor fi scutiți de la plata contribuțiilor de asigurări sociale, pentru aceste persoane, pe o perioadă de 18 luni. De asemenea, angajatorii sunt obligaţi să menţină raporturile de muncă ale acestora, cel puţin 36 luni de la data încheierii lor, se arata in proiectul UNPR privind primul loc de munca.

Proiectul de lege propus de UNPR, privind taxarea marilor averi, prevede ca averile peste 450.000 de euro să fie taxate cu 1% si pentru cei care detin un bun - "automobil de lux, elicopter" – o taxa de peste 50.000 euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.