Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: Ce ascunde 'oferta' lui Dragnea pentru Cotroceni

iohannis

Președintele PSD Liviu Dragnea nu exclude negocieri cu Klaus Iohannis pentru schimbarea premierului fiindca scenariul cel mai vehiculat în partid îl exclude pe liderul social-democrat.

Liviu Dragnea a declarat imediat după Congresul PSD că va 'onora' orice fel de invitație de la președintele României, inclusiv pe tema unui nou prim-ministru. "Presedintele Romaniei ales de peste 6 milioane de romani daca va face o invitatie la PSD, aceasta invitatie va fi onorata pentru orice fel de discutie, nu cred ca noi ne permitem sa refuzam o invitatie la dialog. Bineinteles ca participam la orice fel de discutii", a declarat acesta.

Surse din PSD au explicat pentru STIRIPESURSE.RO că Liviu Dragnea îl provoacă pe Klaus Iohannis să anunțe public că ar susține un premier din actuala majoritate guvernamentală.

"Dacă Iohannis nu spune că numește un premier PSD, Dragnea n-are ce să ia în calcul. N-avem nicio minimă garanție", spun surse din conducerea PSD.

"Nu e deloc exclus, deloc. Până la urmă vorbim de posibile decizii care nu țin de noi, depinde de la un anumit punct doar de Iohannis si Ponta. Dacă Iohannis nu mai vrea Guvernul lui, s-ar putea să vedem și un anunț foarte interesant al lui Ponta. E foarte posibil ca Ponta sa plece daca Iohannis accepta un premier de-al nostru, dar depinde de ei doi si numai de ei doi. Dar sa ajungem acolo", ne-a declarat un lider PSD care s-a declarat totusi sceptic că se va ajunge în acest scenariu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.