Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Ce 'ascunde' PNL despre Cristian Bușoi

Agerpres
busoi

Suspansul legat de candidatura lui Cristian Bușoi (PNL) la Primăria Capitalei ar ascunde adevărata situație electorală: liberalii au în acest moment șanse mari să piardă cea mai importantă redută la alegerile locale, Bucureștiul, au explicat surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO. Și nu are legătură doar cu Cristian Bușoi.

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a declarat, duminică seara, despre candidatul PNL, că acesta a fost lansat dar nu și ‘validat’. Problema expusă reprezintă o simplă formalitate procedurală într-un partid doar dacă candidatul lansat este în același timp și candidatul final. Însă Bolojan sugerează că lucrurile nu stau așa. “Nu va putea fi sustinut de PNL daca nu isi face un profil de candidat care sa aiba o sansa reala de a castiga", a avertizat Bolojan.

Ce ascunde PNL?

Sondajele interne sunt îmbucurătoare pentru liberali în sensul în care Cristian Bușoi are un foarte mare potențial de creștere, are “un culoar interesant” pe care ar putea să-l urmeze în campanie însă problemele uriașe vin de la ALDE și Mișcarea Populară, spun surse din PNL cu experiență îndelungată în campaniile electorale.

"Stânga e unită, PSD nu pierde niciun vot. ALDE și Mișcarea Populară iau de la PNL. Asta e problema, nu Bușoi", spun sursele citate.

Candidatul PNL la Capitală nu se află pe primul loc în sondajele de opinie și partidele lui Tăriceanu și Băsescu vor mușca din voturile candidatului liberal. Candidatul PSD poate avea prima șansă să ajungă primar general nu pentru că ar fi cel mai bun în ziua alegerilor ci pentru că dreapta îi face un cadou nesperat spărgându-și voturile, au explicat surse din PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.