Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Ce urmează în cazul Bica-Udrea: Nu au statut de azilant, însă pot invoca cererile de azil depuse. Cele două sunt audiate de instanță

INTERPOL
Udrea interpol

Poliția Română anunță că a colaborat cu autoritățile din Costa Rica pentru depistarea și reținerea Elenei Udrea și a Alinei Bica, cele două românce urmând să fie audiate de instanță, iar ulterior, judecătorii să stabilească cum se va dezbate procedura de extrădare și dacă vor fi dispuse măsuri preventive.

Alina Bica și Elena Udrea pot invoca cererea de azil depusă, iar instanța ar putea amâna o decizie privind extrădarea, potrivit unor surse judiciare. Tribunalul ar putea insa să aprobe măsuri preventive, până când autoritatea pentru migraţie va decide dacă le acordă sau nu statut de azilant, spun sursele citate.

Cele două au fost reținute ieri, fiind duse duse la Tribunalul Penal din San Jose, urmând a fi audiate de judecători. Bica și Udrea erau investigate, supravegheate şi monitorizate de autorităţile din Costa Rica.

"În urma schimbului de date și informații transmise prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, în cursul acestei nopţi, în Costa Rica, au fost localizate şi reţinute Udrea Elena Gabriela și Bica Alina Mihaela", transmite IGPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.