Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Cioloș s-a DECIS: data la care va face marele ANUNȚ

klaus iohannis dacian ciolos

Mutările de pe scena politică se desfășoară pas cu pas, iar pe măsură ce se apropie campania totul se gândește în acțiuni programate. Ieșirea președintelui Klaus Iohannis,prin  care i-a cerut lui Dacian Cioloș să își exprime afinitatea față de un partid, dacă vrea să continue ca premier, produce rezultate concrete.

Citește și: Surpriză! Pe cine vrea Klaus Iohannis la SIE

Citește și: Laura Codruţa Kovesi s-a 'blindat': E URMĂRITĂ prin satelit după scandalul Black Cube / FOTO

Surse politice convergente ne-au precizat că Dacian Cioloș s-a decis și este pregătit să dea semnalul apropierii de PNL. În perioada 20-25 octombrie, Dacian Cioloș se va folosi de un eveniment pentru a face declarația mult așteptată în care va face cunoscut faptul că partidul de care este cel mai apropiat este PNL.

Conform surselor noastre, Dacian Cioloș va da la finalul lui octombrie semnalul apropierii, iar după alegerile parlamentare, dacă PNL va putea face o majoritate, va accepta propunerea lui Klaus Iohannis de a forma un Guvern liberal.

Deocamdată, Cioloș nu-și dorește, nici măcar după alegeri, să intre într-un partid politic, dar liberalii tot mai speră că-l vor convinge să preia partidul, la momentului Congresului din februarie 2017.

Calculele sunt făcute, jocurile sunt aranjate, mai așteptăm actorii să intre în scenă și piesa regizată pe axa Cotroceni-Modrogan-Palatul Victoria poate începe.

Declarația președintelui Klaus Iohannis:

"Mulţi îşi pun întrebarea dacă Dacian Cioloş rămâne un premier independent şi după aceea se retrage sau dacă doreşte să-şi continue anumite proiecte. Recunosc că, personal, cred că ar face bine să continue proiectele bune începute, dar atunci să-şi declare măcar simpatia sau adeziunea sau preferinţa pentru partidul cu care ar putea să colaboreze în viitor, sigur după alegerile parlamentare.

Dacian Cioloş ar putea să-şi continue proiectele importante dacă acum, când exuaţia este încă incertă, îşi declară intenţiile de viitor şi, mai devreme sau mai târziu, ar trebui să declare şi cu cine ar vrea să pună în practică proiectele", a precizat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.