Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Circulară la PNL: lovitură decisivă în inima PSD

sah

Liderii PNL au decis să înceapă războiul total împotriva celor de la PSD. În cadrul conducerii PNL s-a decis ca fiecare președinte de organizație județeană să-i dea în judecată pe consilierii locali și județeni care au profitat de Ordonanța traseismului a trece la un alt partid.

În urma acestor acțiuni, liderii PNL speră să poată obține anularea mandatelor tuturor consilierilor care au trecut la alte partide. Acțiunea PNL este o lovitură chiar în inima PSD, care ar putea pierde majoritățile în foarte multe Consilii Județene sau Locale.

Surse din PNL ne-au explicat că se pregătesc acțiuni la nivelul fiecărui județ în parte pentru că așa este procedura. Dacă acțiunea PNL va avea sorți de izbândă, atunci consilierii locali sau județeni care își pierd mandatul vor fi înlocuiți de supleanți, desemnați din vechiile PNL sau PDL.

Mai prost stau consilierii locali sau județeni care au trecut la Tăriceanu. În hârtia trimisă la Prefectură, mulți dintre aceștia au anunțat că trec la Partidul Liberal Reformator, partid care nu exista, din punct de vedere juridic.

Citește și: CCR: Ce se va întâmpla cu aleşii locali traseişti

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.