Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: Ciucă l-a certat pe Vîlceanu pentru că a criticat doi miniștri PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciucă

Au fost momente tensionate în ședința de miercuri a guvernului. Potrivit unor surse guvernamentale, premierul Ciucă l-a certat pe ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, pentru că acesta i-a criticat public pe miniștrii Rafila și Budăi pentru că ministerele Sănătății și Muncii ar avea cea mai mică absorbție a fondurilor europene.

Momentul a fost unul inedit, premierul Ciucă și ministrul Vîlceanu fiind colegi de partid. Totuși, premierul a ales să-și certe colegul de partid de față cu ceilalți miniștri, pe motiv că a criticat public doi miniștri de la PSD.

Potrivit surselor guvernamentale, în discuție a intervenit și vicepremierul Sorin Grindeanu, care a amintit că Vîlceanu și-a criticat colegii din guvern chiar în cadrul conferinței de presă de după precedenta ședință a executivului, lucru fără precedent în existența actualei coaliții.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Dan Vîlceanu a declarat  luni că există o slabă absorbţie a fondurilor europene la Ministerul Muncii şi Ministerul Sănătăţii şi a adăugat că ar fi profund recunoscător miniştrilor social-democraţi Marius Budăi şi Alexandru Rafila să acorde mai multă atenţie acestui aspect.

„Există într-adevăr o slabă absorbție la Ministerul Muncii și o slabă absorbție la Ministerul Sănătății. Din punctul ăsta de vedere aș fi profund recunoscător dacă cei doi miniștri s-ar apleca mai mult asupra acestor aspecte legate de fonduri europene. La începutul mandatului acestui guvern toată lumea a înțeles anumite disfuncționalități, au trecut câteva luni și evident și eu, și premierul și toată țara așteaptă să vadă progrese și mai puțin scuze”, a declarat Vîlceanu, după ședința de guvern de luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.