Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Cum evoluează dansul Cioloș-PNL: următoarele mișcări ale premierului

Amos News
ciolos gorghiu

Liberalii l-au îmbrățișat pe Dacian Cioloș ca variantă de premier și imediat după această decizie au făcut pași concreți. Dacian Cioloș a fost băgat în teste de sociologi pentru a vedea care este reacția electoratului la parteneriatul proaspăt anunțat oficial.

Surse din PNL ne-au precizat că în focus grupuri, paterneriatul cu Dacian Cioloș este foarte bine văzut de către electoratul liberal, care se simte motivat să vină la vot pentru Cioloș. În schimb, mișcarea nu este văzută cu ochi foarte buni de către restul electoratului. Liberalii susțin că și acesta este un bun punct de plecare, pentru că vor avea electoratul PNL activat, iar pentru restul se vor găsi mesaje prin care să se maximizeze rezultatul votului.

Citește și: Traian Băsescu i-a prins pe cei de la PNL și PSD: 'Degeaba eşti mare dacă eşti prost' / FOTO

Citește și: Tensiuni în USR: Candidatul care a tulburat apele în partidul lui Nicușor Dan (surse)

Imediat după părafarea acordului, cei de la PNL au lansat mesajul de pre-campanie, iar Dacian Cioloș a fost de acord ca imaginea sa fie folosită de liberali pe afișele electorale. Surse din PNL ne-au explicat că preluarea aceluiași mesaj cu cel al PSD este o mișcare strategică. ”Acesta este un mesaj mai mult de dreapta și din focus grupuri ne-a rezultat că electoratul nostru îl consideră un mesaj bun, însă trebuia completat cu ideea noastră de campanie: oameni noi, schimbare, oameni cinstiți”, ne-au precizat surse din PNL.

Citește și: FOTO - PNL și PSD merg cu ACELAȘI slogan la parlamentare

Din acest punct, cei de la PNL vor face următorii pași în strategia Cioloș premier după 11 decembrie. Alina Gorghiu și liderii PNL se vor întâlni, săptămâna viitoare, cu Dacian Cioloș și îi vor cere acestuia să participe la Consiliul Național al PNL, cel în care Cioloș va fi validat oficial ca variantă de premier care va fi prezentată de PNL după 11 decembrie.

De asemenea, este foarte posibil ca Dacian Cioloș să participe la mitingul organizat de PNL pe data de 6 noiembrie, în Piața Revoluției. Aici se vor prezenta obiectivele de guvernare, iar Cioloș este așteptat să prezinte ”Platforma 100”.

În concluzie, Dacian Cioloș va rămâne tehnocrat până în decembrie, în schimb se va implica cu toate forțele în campania PNL și va merge alături de liberai ori de câte ori are ocazia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.