Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Dacian Cioloș, perdea de fum în PNL

mediafax
ciolos

În PNL este agitație mare pe tema invitației lui Dacian Cioloș în partid. Atât în public, cât și spatele ușilor închise anumiți lideri ai PNL și-au exprimat deja părerile pro sau contra acestei invitații.

Citește și: Au RECUNOSCUT tot la DNA: Super-dosarul în care procurorii câștigă

Am încercat să descifrăm jocurile fiecărei tabere din PNL, atât cei pro-Cioloș, cât și cei anti-Cioloș. Surse din conducerea PNL ne-au precizat, din capul locului, că nici nu se mai poate pune problema ca Dacian Cioloș să vină în partid.

”Este o perdea de fum lansată ca să testeze apele. Fiecare își face jocurile pentru Congres și vor să vadă în ce măsură unii optează pentru o variantă sau pentru alta, dar nu se mai pune problema ca Dacian Cioloș să preia partidul. O astfel de ipoteză era valabilă doar dacă aveam un scor suficient de bun pentru a da Guvernul”, ne-au explicat surse din PNL.

Sursele noastre susțin că miza celor două tabere este să se plaseze pe poziții antagonice și să înceapă bătălia în vedea Congresului de unificare al PNL. Cu un scor dezastruos în alegerile parlamentare și cu foarte puține funcții de ocupat, liberalii se concentrează acum pe activitatea de partid, unde fiecare încearcă să se plaseze cât mai bine, pentru vremuri mai bune sau pentru alegerile viitoare.

Un alt aspect luat în considerare de către cele două tabere a fost și refuzul evident al lui Dacian Cioloș. Având în vedere că acesta zice ”pas” unei invitații, este ușor să lansezi o perdea de fum în spațiul public, pentru că știi că nu se va materializa nimic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.