Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE De ce a fost REȚINUT Marius Baciu, antrenorul lui Turris, echipa fiului lui Liviu Dragnea: Procurorii îl acuză de TRUCARE de meciuri

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Marius Baciu, antrenorul echipei de Liga a doua, Turris Turnu Măgurele, a fost săltat, miercuri, de trupele speciale ale poliției, la scurt timp, după terminarea partidei pe care formația din Teleorman a disputat-o cu FC Snagov, pe stadionul din Colentina. Polițiștii și procurorii Parchetului București îl suspectează pe tehnician de implicare în mafia pariurilor.

UPDATE. Surse GSP.ro din lumea fotbalului susțin că Marius Baciu era urmărit de mai multă vreme de organe de poliție, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, și că FRF, prin Departamentul de Integritate, avea informații că Marius Baciu joacă frecvent și pe sume mari la pariuri. Federalii au sesizat apoi autoritățile. Există și varianta că Baciu ar face parte dintr-o rețea mai amplă de trucare de meciuri pentru pariuri!

Surse autorizate susțin că Baciu a fost prins chiar și cu bilete pe care era plasat pronosticul 1/2 la meciul de azi.

Simona Prescorniță, procuror și purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, a vorbit despre situația antrenorului.

„A fost pus în aplicare un mandat de aducere pentru audiere pe adresa lui Marius Baciu. Tot ce pot să vă spun e că nu este în discuție un dosar pentru mafia pariurilor. Nu vă pot oferi nici detalii despre alte persoane publice”.

Citește și: PNL face dezvăluiri- Viorica Dancilă a mințit: ‘Ii reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune’

Potrivit primelor informații, ar fi vorba despre un dosar al Direcției de Investigare a Infracțiunilor Economice (DICE), dosar aflat sub instrumentarea procurorilor de la Parchetul București.

Surse judiciare au declarat pentru ȘTIRIPESURSE.RO că antrenorul ar putea fi implicat în chestiuni economice care țin de club, posibil de transferuri și de banii care au intrat în club, dar nu exclud și posibilitatea unor aranjamente în privința meciurilor pe care le-a disputat echipa din Teleorman, club care este patronat de Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD, Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.