Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE DESCINDERILE la casa lui Nuțu Cămătaru s-au încheiat - Cu ce 'CAPTURI' au plecat anchetatorii din casa interlopului

nutu camataru

Două maimuțe macac și doi lemuri, găsiți de polițiști la perchezițiile de miercuri de la locuința lui Nuțu Cămătaru, au fost tranchilizați și vor merge la adăpost, iar ulterior la grădina zoologică, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din poliție. Cămila rămâne, deocamdată, la casa lui Cămătaru.

Surse din poliție au precizat, pentru MEDIAFAX, că în urma perchezițiilor de miercuri la locuința lui Nuțu Cămătaru, două maimuțe macac și doi lemuri au fost tranchilizați și vor merge la adăpost, iar ulterior la grădina zoologică.

Citește și:  INCREDIBIL Dincă le-a mărturisit colegilor din arest că rămășițele din pădurea din Caracal nu aparțin Luizei

La percheziții a fost găsită și o cămilă, însă momentan va rămâne la casa lui Cămătaru.

Polițiștii Capitalei au efectuat, miercuri, percheziții la domiciliul lui Nuțu Cămătaru, în dosarul in rem deschis după ce o maimuță a fost capturată în Sectorul 5.

La activitate au participat și reprezentanți ai Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) și ai Gărzii de Mediu.

Un dosar penal in rem a fost deschis recent pentru nerespectarea regimului de conservare a habitatului natural, după ce a fost capturată o maimuță în Sectorul 5 al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.