Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE|DETALII de INTERIOR din SCANDALUL MOMENTULUI - Care a fost `TRĂGACIUL` care l-a DECLANȘAT pe soțul Dianei Șoșoacă

Playtech
Sot Diana Sosoaca

Surse din mediul judiciar afirmă pentru STIRIPESURSE, că răfuiala dintre Diana Șoșoacă și jurnalista venită să ia interviul la cabinetul soțului acesteia, precum și intervenția directă a polițiștilor pentru aplanarea situației și despărțirea femeilor ar fi condus către pretinsa faptă de ultraj de care este acuzat acum bărbatul.

Concret, sursele citate redau filmul evenimentelor așa cum este prezentat și pe cale oficiale, dar arată faptul că soțul Dianei Șoșoacă a intervenit agresiv și a „îmbrâncit” polițiștii sesizați, sosiți la fața locului, pe fondul unor pretinse îmbrânceli ce aveau loc în imobil între soția sa și jurnalista venită cu operatorii Rai Uno.

Citește și: `Băiat deștept` din Energie RUPE TĂCEREA după 10 ani - `O vedeam pe doamna Udrea..

Concret, explică sursele citate, când polițiștii au intrat în cabinetul de avocat Diana Șoșoacă și cu jurnalista „se îmbrânceau” momente la care asista și soțul senatoarei independente.

Acesta ar fi avut un schimb de replici cu polițiștii care au încercat aplanarea conflictului dintre cele două persoane de sex feminin.

Sursele citate nu pot preciza concret dacă polițiștii au intervenit efectiv pentru a despărții doar pe Diana Șoșoacă de jurnalistă sau dacă în îmbrâcelile dintre cele două intervenise deja soțul demnitarei, dar precizează că în mod cert pe fondul acestei dispute dintre cele două femei, polițistul a fost îmbrâncit de către bărbat.

Sursele STIRIPESURSE mai susțin că încăperea în care s-ar fi petrecut scenele invocate ar fi fost monitorizată video, astfel că procurorii care instrumentează dosarul de ultraj al soțului Dianei Șoșoacă au la îndemână o probă relevantă referitor la cum s-a derulat acțiunea ce a condus la pretinsa faptă de ultraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.