Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - DNA a stârnit un TSUNAMI în PSD: motivul pentru care se amână votarea miniștrilor

Liderii PSD au amânat votarea listei de miniștri pentru un Comitet Executiv, care va avea loc vineri. La nivel oficial, Liviu Dragnea a explicat că înainte de a vota lista de miniștri doresc să discute despre modificări ale programului de guvernare, dar neoficial altele sunte resoturile acestei decizii.

Citește și: Dragnea pune tunurile pe DNA: 'O lovitură disperată'/ Atac și la procurorul general: 'Amenință CCR'

Un om extrem de important în viitorul Guvern este Paul Stănescu, cel care ar trebui să preia Ministerul Dezvoltării și funcția de vicepremier.

În plin proces de negociere pentru formarea Guvernului, DNA a solicitat la ÎCCJ redeschiderea unui dosar vechi de opt ani pentru Paul Stănescu, iar o decizie în acest sens va fi anunțată joi de către judecători.

Potrivit surselor din PSD acesta este și motivul pentru ca s-a amânat pentru vineri votul pe lista miniștrilor. O eventuală redeschidere a dosarului lui Paul Stănescu va pune PSD într-o poziție extrem de dificilă. A merge mai departe cu nominalizarea va însemna asumarea de către PSD a faptului că vor numi în Guvern un ministru cu dosar penal și care va bătători drumul către sediul DNA.

De altfel, Liviu Dragnea s-a arătat extrem de nervos pentru decizia celor de DNA, în privința lui Paul Stănescu.

„Dacă mă lansez într-o analiză și aș spune exact ce gândesc, bineînțeles că vor sări foarte mulți și dintre dumneavostră și dintre așa-zișii gardieni ai statului de drept că influențez justiția. Dar nu i-am văzut sărind când procurorul general amenința CCR, când alți domni și doamne își dau cu părerea și fac presiuni pe justiție. Chiar nu mai e nevoie să-mi dau cu părerea pentru că deja în spațiul public se descifrează această acțiune, care din păcate nu e singura”, a declarat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.