Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Două puncte sensibile în PNL

sigla noua pnl

Liberalii se vor reuni, sâmbătă, în Consiliul Național, eveniment care vine în contextul unor tensiuni interne în creștere. Focul provocat de stenogramele lui Teodor Atanasiu încă nu s-a stins, iar la Consiliu vor trebui discutate o serie de teme cu potențial exploziv în partid.

Surse din PNL ne-au explicat că principala miză a Consiliului Național va fi stabilirea procedurii prin care se vor desemna candidații pentru alegerile locale. Punctul fierbinte al discuției va fi Primăria Capitalei, acolo unde atât vechii liberali, cât și vechii democrat-liberali emit pretenții.

Discuții vor exista și pentru alte mari orașe, pentru că PSD a fost slăbit serios de DNA în anumite zone, iar liberalii ar încerca să profite, însă, în primul rând, este destul de dificil să ajungă la un consens intern.

Un alt punct fierbinte al Consiliului Național va fi modificarea statutului PNL. Evident, cea mai importantă modificare vine la pedepsele aplicate penalilor din partid. Aici se ciocnesc două curente: o tabără susține că ar trebui sancționați retroactiv cei care au deja probleme penale, în timp ce o altă tabără susține că noile prevederi ar trebui să se aplice doar pentru viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.